Dobrodošli

PRIPRAVE NA OTVORITEV SEZONE ZIMA 2020/ 2021

 
KRANJSKA GORA se pripravlja na zimsko sezono 2020/ 2021.
Od turizma, gostinstva in vzporednih dejavnosti v kraju živi pretežni del prebivalstva. Vzporedno s spoštovanjem vseh ukrepov, ki jih sprejema vlada z namenom zajezitve širjenja virusa Corona-19, pripravlja “teren” za prvo zasneževanje. V pričakovanju smo tudi prvih snežnih naravnih padavin.
Do konca novembra je mogoč nakup smučarskih vozovnic v predprodaji po znižani -10% prodajni ceni. Več na povezavi: https://ski-kranjska-gora.com/winter/.

 

APARTMAJI BLAŽIČ
Nahajajo se v neposredni bližini smučišča, ob prodaji smučarskih kart in v bližini več smučarskih šol.
Apartmaja sta sodobno in funkcionalno opremljena in gostita lahko družine z otroki, mlade pare, starejše osebe in druge, dostopna za vsakogar.
Neposredna bližina Hotela Larix **** nudi možnosti kopanja, uporabe savn in masaž v Aqua Vita Larix bazenskem kompleksu.
 
PONUDBA VELJA za APARTMA 2/ enosobni in APARTMA 3/ dvosobni, oba pritlična JZ/ JV lega, dodaten vhod na parkirišče, enostaven dostop za lastnike, del apartmajske hiše z več lastniki. Apartmaja sta enake velikosti 38m2, enako opremljena ter imata na voljo enako št. ležišč, vsak 4 +1 ležišče. Razlikujeta se le v razporeditvi prostorov.
 
NAJEM APARTMAJA VKLJUČUJE
Najem, popolnoma opremljen apartma: posoda in pribor, gospodinjski aparati, kuhinjske krpe, posteljnina, copati, brisače, toaletni pribor, internet, kabelska TV, bralni kotiček, družabne igre za otroke, zasebno parkirišče tik ob hiši, vrtno pohištvo za zunanjo uporabo, hramba koles in shramba za smuči v podpritličju stavbe.  Apartma prevzamete očiščen in razkužen po priporočilih NIJZ (Nacionalni Inštitut za Javno zdravje). Omogočamo osebni ali brezstični prevzem ključev (sef za ključe).
 
DOPLAČILA
Turistična taksa (odrasli =2,00 Eur/ noč, otroki 7.-18.let =1,00 Eur/ noč). Zaključno čiščenje apartmaja (35,00 Eur). 
KONČNA CENA
Končna cena po dogovoru, odvisna od izbranega termina, dolžine bivanja, števila oseb in od zasedenosti kapacitet. Vabljeni!   

                                                   

PANORAMSKI OGLED APARTMAJEV

 

https://www.facebook.com/Apartmaji.Blazic

Google 360 Street View: https://goo.gl/sp9ujR



 

IZREDNA LOKACIJA APARTMAJEV BLAŽIČ

 

    Na izredni legi le 10 m od vznožja smučišča, poleti pa na odličnem izhodišču za pohodnike, kolesarje in ljubitelje vseh športov, se nahaja v letu 2008 zgrajena apartmajska hiša*** z apartmaji, ki sprejmejo vsak od 4- 5 oseb.
Na smučišču vam nudimo namestitev v sodobno opremljenih apartmajih, enosobni apartma APARTMA 2 in dvosobni apartma APARTMA 3, za bivanje 4-5 oseb oz. max.  4+2 ležišč, pritlična lega, oba enake velikosti 38 m2 in opreme, razlika le v razporeditvi prostorov (spalnice, kuhinja, dnevni prostor, hodnik, kopalnica).

 

Zaradi pritlične lege apartmajev je namestitev še posebej primerna za družine z otroki ali starejše osebe.  Primeren dostop tudi za gibalno ovirane osebe. Idealna lega za kolesarje in hrambo koles v poletnem času.
 
APARTMAJSKA HIŠA se nahaja na obrobju vasi in le 50 m stran od Hotela Larix**** Ramada Resort Kranjska Gora in od vodnega parka Aqua Vita Larix (400m2 kopalnih površin, pokriti bazeni, jacuzzi, savne, masaže) ter Business Centra Larix  (5 seminarskih dvoran, velikosti od 36 – 200 m2).
 
Od CENTRA vasi (trgovine, banke in zdravstvenega doma) oddaljena le 100m.

 


KONTAKT

INFORMACIJE IN REZERVACIJE

 

Tel.: + 386 (0)41 968 534 Tanja

apartmentsblazic@gmail.com

   Tel.: + 386 (0)31 597 507 Goran

                                               

 https://www.facebook.com/Apartmaji.Blazic