Dobrodošli

ZAKLJUČEK SEZONE ZIMA 2019/ 2020

 

Z nedeljo, 15. Marca 2020 se je v Kranjski Gori uradno zaključila ZIMSKA SEZONA 2019/ 2020.

 

💙 HVALA vsem, ki se radi vračate k nam in POVABILO tudi tistim, ki nas še niste uspeli obiskati.
 
Navkljub dokaj visokim temperaturam in skromno pošiljko snega v letošnji zimi, je SMUČIŠČE delovalo 100% brezhibno z maksimalno angažiranostjo vseh ter da so bili POGOJI za smuko vse do konca sezone več kot ODLIČNI.

 

BELO ODEJO bo kmalu zamenjala ZELENA in vas povabila, da se k nam vrnete tudi v SPOMLADANSKEM in POLETNEM ČASU.  Z nami opazujte kako se bo NARAVA spreminjala.
 
🏠@Apartmaji.Blažič bomo VEDNO na voljo za vas. HVALA!
 
PONUDBA VELJA
za APARTMA št. 2/ enosobni ali APARTMA št. 3/ dvosobni,  vsak apartma ima max. 4 +1 ležišče.

 

NAJEM APARTMAJA VKLJUČUJE
Najem, popolnoma opremljen apartma: posoda in pribor, gospodinjski aparati, kuhinjske krpe, posteljnina, copati, brisače, toaletni pribor,  internet, kabelska TV, bralni kotiček, družabne igre za otroke, zasebno parkirišče tik ob hiši.
 
DOPLAČILA
Turistična taksa  od 01.01.2019 dalje (odrasli =2,00 Eur/ noč, otroki 7.-18.let =1,00 Eur/ noč). Zaključno čiščenje apartmaja (35,00 Eur). 
 
 KONČNA CENA
Odvisna od izbranega termina, dolžine bivanja, števila oseb in od zasedenosti kapacitet po dogovoru. Vabljeni!   

                                                   

PANORAMSKI OGLED APARTMAJEV

 

https://www.facebook.com/Apartmaji.Blazic

Google 360 Street View: https://goo.gl/sp9ujR



 

IZREDNA LOKACIJA APARTMAJEV BLAŽIČ

 

    Na izredni legi le 10 m od vznožja smučišča, poleti pa na odličnem izhodišču za pohodnike, kolesarje in ljubitelje vseh športov, se nahaja v letu 2008 zgrajena apartmajska hiša*** z apartmaji, ki sprejmejo vsak od 4- 5 oseb.
Na smučišču vam nudimo namestitev v sodobno opremljenih apartmajih, enosobni apartma AP.2 in dvosobni apartma AP.3, za bivanje 4-5 oseb oz. max.  4+2 ležišč, pritlična lega, oba enake velikosti 38 m2 in opreme, razlika le v razporeditvi prostorov (spalnice, kuhinja, dnevni prostor, hodnik, kopalnica).

 

Zaradi pritlične lege apartmajev je namestitev še posebej primerna za družine z otroki ali starejše osebe.  Primeren dostop tudi za gibalno ovirane osebe. Idealna lega za kolesarje in hrambo koles v poletnem času.
 
APARTMAJSKA HIŠA se nahaja na obrobju vasi in le 50 m stran od Hotela Larix**** Ramada Resort Kranjska Gora in od vodnega parka Aqua Vita Larix (400m2 kopalnih površin, pokriti bazeni, jacuzzi, savne, masaže) ter Business Centra Larix  (5 seminarskih dvoran, velikosti od 36 – 200 m2).
 
Od CENTRA vasi (trgovine, banke in zdravstvenega doma) oddaljena le 100m.

 


KONTAKT

INFORMACIJE IN REZERVACIJE

 

Tel.: + 386 (0)41 968 534
email: tdmlakar@gmail.com in

apartmentsblazic@gmail.com

 

Tel.: + 386 (0)31 597 507
email: goran.deric@t-2.net

 

https://www.facebook.com/Apartmaji.Blazic