Dobrodošli v Kranjski Gori

Apartmaji Blažič

Naša ponudba

Dva sodobna in funcionalno opremljena apartmaja. Enake velikosti, različne postavitve, vsak za bivanje do 5 oseb.

Objem čudovite narave

Bogata zgodovina, pristna narava, aktivno preživljanje časa, čudovite pohodniške in kolesarjem prijazne poti ter veliko več.

Dobrodošli!

Borovška cesta 101
4280 Kranjska Gora. V objemu Julijskih Alp in Zgornjesavske doline. 

V objemu čudovite narave

Apartmaji Blažič

Odlična lokacija, enostavna dostopnost in popolna oprema apartmajev so ključni razlogi, zakaj smo za vaš oddih najboljša izbira v vseh letnih časih in zaradi katerih si želimo, da se k nam vračate.

BlazicAP2intro

JZ lega, 38 m² s pogledom na smučišče in pašnike.

Apartma 2

5 gostov · 1 spalnica · 4+1 ležišče · 1 kopalnica

BlazicAP3intro

JV lega, 38 m² s pogledom na gore in bližnji hotel.

Apartma 3

5 gostov · 2 spalnici · 4+1 ležišče · 1 kopalnica

Povpraševanje

Kontaktirajte nas

Imate dodatna vprašanja? Izpolnite obrazec in navedite želeni termin bivanja. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Govorimo slovensko, hrvaško, angleško in italijansko.

3 + 11 =

POSTANITE NAŠ VIP GOST
-GOST S PREDNOSTJO

Prijavite se na naše e-Novičke

Izpolnite prijavni obrazec in si zagotovite najugodnejše sezonske ponudbe – first minute ponudbe.

Blažič Kranjska Gora

posebna zgodba naših apartmajev in celotne apartmajske hiše.

Apartmaji Blažič

NAŠA ZGODBA

Nekoč je na tem mestu stala stara hiša Vila Košir in v njej sta živela babica Amalija in dedek Henrik s petimi otroki, ki so se kasneje, ko so odrasli, razselili po Sloveniji.

Sem ena desetih dedičev, otrok njunih otrok, ki je v tej hiši na tej lokaciji preživela prečudovito otroštvo. Srečevali smo se med počitnicami in neizmerno smo uživali v neokrnjeni naravi, ki ima svoje čare tako pozimi kot poleti.

Največ pa nam je pomenilo ravno druženje, skupne igre, potepanja in male nagajivosti. Toliko smo si imeli vedno za povedati, četudi smo bili tako različnih starosti…

Vsaj kanček te brezskrbnosti si želimo, da podoživite tudi vi s svojimi družinami, prijatelji, partnerji,… )

V zimskem času se Apartmaji Blažič nahajajo v neposredni bližini smučišča, ob prodaji smučarskih kart in v bližini več smučarskih šol.

V poletnem času pa so idealno izhodišče za čudovite pogodniške in kolesarjem prijazne poti.

Apartmaja sta sodobno in funkcionalno opremljena in gostita lahko družine z otroki, mlade pare, starejše osebe in druge, dostopna za vsakogar.

Neposredna bližina Hotela Ramada/ Larix **** nudi možnosti kopanja, uporabe savn in masaž v Aqua Vita Larix bazenskem kompleksu in zabavo za zabave željne v igralnici Casino’.

Lepote gorenjske slovenije

Zakaj na dopust v Kranjsko Goro?

Kranjska Gora je alpsko letovišče na skrajnem robu v severozahodni Sloveniji tik ob meji z Avstrijo in Italijo. Leži v Zgornjesavski dolini obdana z Julijskimi Alpami na jugu in Karavankami na severu.

Je del Triglavskega narodnega parka in jo sestavljajo reke (Mala in Velika Pišnica kot pritoka reke Save Dolinke), jezera (Jezero Jasna, Jezero Kreda, Presihajoče jezero Ledine), slapovi (Slap Peričnik, Tamarški slapovi in izvir Nadiža, Martuljški slapovi, Jermanovi slapovi), Naravni rezervat Zelenci, doline ledeniškega nastanka (Vrata, Krma, Radovna, Krnica in Tamar), prelaz Vršič ter gore v Julijcih (Triglav, Mala in Velika Mojstrovka, Škrlatica, Prisojnik, Razor, Špik, Sleme, Ciprnik, Vitranc) in v Karavankah (Tromeja-Peč, Dovška Baba, Golica, Kepa, Srednji Vrh), ki so izziv za pohodnike in gornike ter za plezanje.

Zimzeleni gozdovi, gorsko rastje ter posebne živalske vrste nudijo obilo možnosti za raziskovanje in doživljanje pristne narave.

Etnografska dediščina zbrana in ohranjena v obnovljenih nekdanjih kmečkih hišah kot so Kajžnkova hiša v Ratečah in Liznjekova domačija ter rojstna hiša Josipa Vandota, pisatelja, ki je napisal zgodbe o Kekcu in cerkev Device Marije Vnebovzetne v Kranjski Gori, Ruska kapela proti Vršiču kot spomenik padlim ruskim ujetnikom v prvi svetovni vojni ter Slovenski planinski muzej v Mojstrani kot kulturna dediščina slovenskega gorništva in planinstva ter številne druge.

V zimskem času je Kranjska Gora je mednarodno poznano zimsko letovišče. Gosti številna tekmovanja v alpskem smučanju kot so: pokal Vitranc, Evropski pokal v teku na smučeh in FIS Svetovni pokal v smučarskih poletih v Planici.

V poletnem času pa se vse bolj razvija v najbolj aktraktivno lokacijo za izvedbo športnih dogodkov kot so Juriš/ Tek na Vršič, Goni Pony na Vršič, številni dogodki v najmodernejšemi skakalno-tekaškem centru Nordijski center Planica, Julijana Trail maraton tek, Alpe Adria Trail tek, Spartan Race Slovenia, MTB svetovni pokal v Bike Parku v Kranjski Gori in še mnoge druge.

Glavni razlogi, da nas obiščete:

Čudovita narava, bogata zgodovina, številne možnosti za aktivno preživljanje časa, pohodniške in gorniške poti, kolesarjem prijazni kilometri tako poleti, jeseni in pozimi, so razlogi, da nas obiščete. Vabljeni na obisk!

v bližini

Lokacije in okolica

Vse aktivnosti in lokacije na ogled na povezavi (klikni na napis) so namenjene raziskovanju in odkrivanju tako bližnje kot daljnje okolice    ne glede na vreme in letni čas. Vabljeni!

 

Mnenja naših gostov

Povzeto iz Booking.com

Odlična lokacija – pozimi praktično na smučišču, sicer pa izvrstno izhodišče za razna pohajanja in izlete. Apartmaji so čisti in lepo urejeni z vsemi potrebnimi pripomočki. In zato se radi vračamo že vrsto let in bomo z veseljem prihajali še v prihodnje.
Maja, SLO

Lastniki so prijazni in gostoljubni, apartma je vedno lepo očiščen in dobro opremljen. Radi se vračamo na to lokacijo in še pridemo.
Igor, SLO

Apartma je čist in izredno opremljen. Lega tik ob smučišču odlična. Vse pohvale lastniku. Se še vidimo.
Sara, CRO

Odlični apartmaji v pritličju. Oprema in ležišča z dodatno zaščito še posebej primerna za majhne otroke. Dodaten izhod omogoča enostaven vstop z otroškimi vozički. Lesena igrala v bližini poleti. V zimskem času lega tik ob smučarskih progah.
Martin, SLO

Z družbo se radi vračamo na ta konec, kjer vedno izkoristimo skupen prosti čas. Ustreza nam lokacija, oddaljenost od strogega centra in zasebnost. Prihajamo tudi z družinami. Gostitelji so prijazni in nam vedno priskočijo na pomoč.
Veronika, SLO

Odličen apartma, vsa oprema, ki jo potrebuješ. Na obrobju vasi odlično izhodišče za kolesarjenje in pohode. Še pridemo.
Sandi, SLO

Vse odlično, vse kar potrebuje družina za svoj dopust.
Mario, CRO

Lokacija je v samem središču Kranjske Gore in vse je lahko dostopno peš v nekaj minutah.
Aleksander, SLO

Gostoljubnost, enostaven vstop / izstop iz apartmaja, udobni pogradi in vsa oprema za otroke …
Nataša, SRB

Odlična lega, popolna oprema in komoditeta.
Gerardi, ITA

Top lokacija, za poletje in zimo. Čisto i toplo.
Dijana, CRO

Odlična pozicija, vse blizu in hkrati dovolj daleč od centra vasi. Še pridemo.
Kateřina, CZ

Izjemno. Odlično opremljen apartma in lokacija.

Samo, SLO