Najboljša poletna in zimska lokacija

Apartma 2

Slovenščina

Apartmaji blažič

Apartma 2

Apartma je lociran v pritličju na JZ večje apartmajske hiše, zgrajene leta 2008. Izredna lega v zimskem času le 50 m od vznožja smučišča in smučarskih prog, poleti pa kot odlično izhodišče za pohodnike, kolesarje in ljubitelje vseh športov, omogoča prijetno bivanje družinam z otroki, mladim parom ali starejšim osebam, dostopni za vsakogar. Apartma je enosoben z dodatnim ločenim vhodom ter nudi 4+1 ležišče. V njegovi neposredni bližini (50m) je Hotel Larix /Ramada Kranjska Gora z vodnim parkom Aqua Larix (400m2 vodnih površin) ter igralnica Casino’ Larix. Od centra vasi (trgovine, banka, zdravstveni dom) je oddaljen le 100m.

5 oseb

5 gostov

Spalnica

1 spalnica

Kopalnica

1 kopalnica

Brezplačno parkiranje

Zasebno parkirišče

Brez stopnic - pritličje

Pritličje

Ena spalnica

Dodaten vhod

BlazicAP2intro

JZ lega, enosobni, 38 m²

Apartma 2

Zakonska postelja

Zakonska postelja

Ena postelja 180 x 200 cm
Dolgoročno

Pograd

Dve ležišči 90 x 190 cm
Raztegljiv kavč

Raztegljiv kavč

V dnevnem prostoru in dimenzij 150 x 200 cm.
Posoda in pribor

Kuhinja

Sodobno opremljena s posodo in gospodinjskimi pripomočki.

Sef

Zasebnost zagotovljena

Namestitev se nahaja izven strnjenega naselja.

Čiščenje

Poostreno čiščenje

Spoštovanje ukrepov in skrb za temeljito čiščenje.

wi fi

WI FI

Brezplačna internet povezava.

Sef

Sef za ključe

Možen osebni ali brezstični prevzem ključev.

Sef

Del večje apartmajske hiše

Dodaten ločen vhod. Pritličje.

AP2 Blažič
Predstavitev

Apartma je enosobni v pritličju, velikosti 38m2 in ima dodaten, neposreden izhod na parkirišče.

Leži na JZ strani stavbe v pritličju. Ima pogled na smučišče pozimi in pašnike poleti (50 m stran). Omogoča bivanje 4-5 oseb.

V spalnici so vsa 4 ležišča, zato ta ni pretirano velika. Opremljena je z veliko zakonsko posteljo velikosti 180 x 200 cm ter pogradom (2 ležišči) velikosti 90 x 190 cm, kjer zelo radi spijo otroci. V spalnici je vedno na razpolago dodatna posteljnina, če jo potrebujete.

Dnevni prostor je zato večji in nudi več dnevne svetlobe. Razpolaga z udobnim kavčem velikosti 150 x 200 cm z odličnim vzmetenjem in je zato primeren za udobno spanje 1-2 dodatne osebe. V istem prostoru je kuhinja opremljena z vsemi potrebnimi gospodinjskimi aparati (steklokeramična plošča, pečica, hladilnik, zamrzovalnik, opekač kruha), z gospodinjskimi pripomočki, krožniki, jedilnim priborom, posodami in ponvami za pripravo jedi na način in po okusu, ki ga imajo vaši najdražji najraje ter ob urah, ko vam najbolj ustreza.

V istem prostoru je velika jedilna miza (90 x 140 cm) ovalne oblike z 6 sedeži, kjer se boste udobno namestili in pojedli zajtrk, kosilo ali večerjo. V dnevnem prostoru je še velika komoda SAT-TV z ravnim zaslonom in s kabelskim priključkom. Ob tem pa usmerjevalnik za brezžični WI-FI, ki odlično deluje v celotnem apartmaju. Del komode je tudi omarica za najmlajše, ki jo imenujemo bralni in igralni kotiček, saj ima več vrst družabnih iger in knjig ter slikanic za otroke.

Dnevni prostor in spalnica sta povezana s kopalnico, v kateri je vsa osnovna higienska oprema, ki jo potrebujete (gel za prhanje, šampon za lase, tekoče milo, sušilec za lase, toaletni papir). V kopalnici je prha in wc in vedno dovolj brisač na uporabo. Kopalnico od glavnega vhoda loči hodnik, kjer je velika garderobna omara, kjer lahko odložite vso svojo prtljago. Zaprta shramba za smuči s ključavnico ter skupna hramba koles je možna v podpritličju stavbe. Okrog stavbe so lastniška parkirna mesta, urejena in natančno opredeljena za vsak apartma posebej.

APARTMAJI BLAŽIČ nudimo namestitev v dveh sodobno opremljenih družinskih apartmajih. Enosobni apartma APARTMA 2 – Naj poletna in zimska lokacija in dvosobni apartma APARTMA 3 – naj lokacija za družine.  V vsakem od obeh apartmajev je možno udobno bivanje 4 – 5 oseb. Oba apartmaja sta pritlične lege, enake velikosti 38 m2 ter opreme. Razlikujeta se le v razporeditvi prostorov.

Plačilni pogoji

Sprejemamo vplačila rezervacij na poslovni račun ali plačilo z bančnimi karticami. Pogoj za veljavnost rezervacije je vplačilo 30%- 50% vrednosti rezervacije v treh (3) dneh po potrditvi termina z naše strani. S plačilom se zavezujete, da ste prebrali in se strinjate s Splošnimi pogoji. Razliko zneska do končnega vplačila izvedete prav tako na poslovni račun vsaj 7 dni pred prihodom. Turistično takso poravnate v gotovini ob prihodu. Na dan odhoda vam izdamo račun v elektronski obliki na e-naslov.

Splošni pogoji

V apartmaju bivajo samo osebe, ki so bile navedene in potrjene ob rezervaciji. Neprijavljenim osebam bivanje v apartmaju ni dovoljeno. Najemnik apartmaja se zavezuje, da bo vse naprave  v apartmaju uporabljal skladno z navodili za varno uporabo in skrbel za opremo kot dober gospodar. V kolikor bo povzročil škodo na opremi in/ ali v prostoru ter/ ali poškodoval naprave iz namere ali malomarnosti, je škodo dolžan povrniti in poravnati v gotovini pred odhodom skladno z dogovorom z najemodajalcem.

Pogoji odpovedi

Vsa vplačila so pri nas varna. Za primere odpovedi zaradi višje sile (bolezen, poškodba, smrt v družini, nujne službene obveznosti,..) vsaj 14 dni pred prihodom ali odpovedi nad 30 dni brez nujnega razloga, akontacijo zadržimo, a vam omogočimo koriščenje vašega vplačila v alternativnih terminih v skladu z razpoložljivostjo v roku dveh (2) let. Za primere odpovedi od 0-14 dni pred prihodom, akontacijo zadržimo, a vam jo omogočimo koristiti v alternativnih terminih samo v primeru, če uspemo apartma v istem odpovedanem terminu oddati naprej.

Ostale izjeme in pogoje odpovedi dogovarjamo z vami.

Obvestilo pred prihodom

Najkasneje 3 dni pred prihodom vas kontaktiramo in po elektronski pošti, pošljemo vsa navodila vezana na prihod in odhod ter prevzem ključev.

Obstaja možnost osebnega sprejema, če boste lahko prihod načrtovali v urah, ki velja v hišnih pravilih. V nasprotnem imate vedno možnost prevzema ključev v sefu za ključe, ki je varno nameščen na zbirnem mestu, kjer je tudi vstop v skupne prostore za hrambo koles poleti in smuči pozimi. Ta se nahaja v podpritličju hiše do katerega dostopate po zunanjem stopnišču na skrajno JV delu stavbe s strani vašega parkirnega mesta.

Za prijavo za turistično takso vas bomo prosili, da izpolnite tabelo z obveznimi podatki vnaprej in vam jo poslali z isto elektronsko pošto.

Ob prihodu in tekom bivanja bo za vaše udobje in dodatne informacije na voljo naša oskrbnica.

Poskrbeli bomo, da bo apartma zadovoljeval visoke standarde glede higiene in čistoče ter da bodo vsa stična mesta primerno razkužena, prostor pa svež in prezračen.

Dostop za goste

Dostop v apartma je možen z več strani.

Z glavne ceste, ki vodi v center zavijete pred Hotelom Larix / Ramada skrajno desno proti smučišču/ pašnikom poleti.

Prvi vstop je možen skozi glavni vhod apartmajske hiše, ki se nahaja na severni strani hiše in je viden s ceste. Apartma se nahaja v pritličju takoj na vaši desni strani.

Drugi vhod, ki ga gostje najraje uporabljajo, se nahaja na južni strani hiše, do katerega se zapeljete okrog hiše in parkirate na vogalnem JZ delu stavbe, ki gleda proti smučišču. Tam je tudi rezervirano lastniško parkirno mesto za vaše vozilo. Ta vhod omogoča neposreden dodaten vhod s parkirišča v apartma skozi steklena vrata direktno v dnevni prostor. Tako lahko takoj ob prihodu neposredno iz vozila v apartma odložite vso prtljago. Na tem zunanjem delu apartmaja je za vas postavljeno zložljivo leseno vrtno pohištvo (miza, stoli, klop in senčnik), kjer boste na svežem zraku posedali ob jutrih in večerih.

Oprema v apartmaju

Za vaše udobno bivanje bo pri nas maksimalno poskrbljeno. Kuhinja je opremljena s posodo, priborom in ponvami za 6 oseb. Asortiman redno obnavljamo. Osnovni gospodinjski set (sladkor, sol, olje, kis, začimbe) je vedno na voljo. Dobite 2 kuhinjski krpi na uporabo. V spalnici bo vedno dovolj blazin in pokrival na voljo. Za uporabo ležišča na raztegljivem kavču ali za druge primere v apartma dodamo še 2 kompleta rezervne posteljnine. Otroška ležišča na pogradih so zaščitena s premičnimi lesenimi varovali, ki jih lahko poljubno uporabite tudi na drugih ležiščih (zakonska postelja). V dnevnem prostoru je v komodi, na kateri je velik LCD TV ekran, pripravljen igralni in bralni kotiček za najmlajše. V njem najdete več vrst družabnih iger in slikanic. V kopalnici najdete osnovni družinski set za nego telesa (tekoče milo za telo, šampon za lase, toaletni papir). Na uporabo dobite 1 veliko in 1 malo brisačo na osebo. Rezervne brisače so vedno na voljo v apartmaju. Želimo si, da bi pri nas imeli vse udobje in se počutili tako kot doma.

Posteljnina

Posteljnina

Brisače

Brisače

Milo, šampon in gel za tuširanje

Milo in šampon

Sušilnik za lase

Sušilnik za lase

Likalnik

Likalnik

Prva pomoč

Prva pomoč

Televizija

Televizija

Wi-Fi

WI FI

Posoda in pribor

Posoda in pribor

Hladilnik

Hladilnik

Pečica

Pečica

Mikrovalovna pečica

Mikrovalovna

Cenik
Hišni red

Nočni mir od 22.00 ure zvečer do 8.00 ure zjutraj

Check-In

Prihod

od 12:00 do 20:00

Check-Out

Odhod

od 08:00 do 10:00

Check-Out

Obutev

V apartmaju smo obuti v copatih.
Kajenje ni dovoljeno

Kajenje

Kajenje v prostorih ni dovoljeno.

Brez živali

Živali

Živali niso dovoljene.
Hrupne zabave

Hrupne zabave

Za ohranjanje prijetnega ambienta hrup ni dovoljen.