Najboljša poletna in zimska lokacija

Apartma 3

Slovenščina

Apartmaji blažič

Apartma 3

Apartma je lociran v pritličju na JV večje apartmajske hiše, zgrajene leta 2008. Izredna lega v zimskem času le 50 m od vznožja smučišča in smučarskih prog, poleti pa kot odlično izhodišče za pohodnike, kolesarje in ljubitelje vseh športov, omogoča prijetno bivanje družinam z otroki, mladim parom ali starjšim osebam, dostopni za vsakogar. Apartma je dvosoben z dodatnim ločenim vhodom ter nudi 4+1 ležišče. V njegovi neposredni bližini (50m) je Hotel Larix -Ramada Kranjska Gora z vodnim parkom Aqua Larix (400m2 vodnih površin) ter igralnica Casino’ Larix. Od centra vasi (trgovine, banka, zdravstveni dom) je oddaljen le 100m.

5 oseb

5 gostov

Spalnica

2 spalnici

Kopalnica

1 kopalnica

Brezplačno parkiranje

Zasebno parkirišče

Brez stopnic - pritličje

Pritličje

Ena spalnica

Dodaten vhod

BlazicAP3intro

JV Lega, dvosobni, 38 m²

Apartma 3

Zakonska postelja

Francoska postelja

Spalnica 1: Ena postelja 160 x 190 cm

Dolgoročno

Pograd

Spalnica 2: Dve ležišči 90 x 190 cm

Raztegljiv kavč

Raztegljiv kavč

V dnevnem prostoru in dimenzij 150 x 200 cm.
Raztegljiv kavč

Dodatno ležišče

Možnost dodatnega raztegljivega ležišča.

Posoda in pribor

Kuhinja

Sodobno opremljena s posodo in gospodinjskimi pripomočki.

Sef

Zasebnost zagotovljena

Namestitev se nahaja izven strnjenega naselja.

Čiščenje

Poostreno čiščenje

Spoštovanje ukrepov in skrb za temeljito čiščenje.

wi fi

WI FI

Brezplačna internet povezava.

Sef

Sef za ključe

Možen osebni ali brezstični prevzem ključev.

Sef

Del večje apartmajske hiše

Dodaten ločen vhod. Pritličje.

AP3 Blažič
Predstavitev

Apartma je dvosobni v pritličju, velikosti 38m2 in ima dodaten, neposreden izhod na parkirišče.

Leži na JV apartmajske hiše v pritličju. Ima delno na bližnji hotel in delno na smučišče pozimi in pašnike poleti (50 m stran). Omogoča bivanje 4-5 oseb.

Ima dve spalnici. Prva spalnica je prostorna. Ima francosko posteljo velikosti 160 x 190 cm in dovolj prostora za dodatno otroško posteljico ali zložljivo ležišče velikosti 80 x 190 cm, ki vam je na voljo za uporabo ter dve garderobni omari. V spalnicah je vedno na razpolago dodatna posteljnina, če jo potrebujete. Drugo spalnico imajo otroci najraje. Ima pograd (2 ležišči) velikosti 90 x 190 cm, garderobno omaro ter pisalno mizo za ustvarjanje. Del te je omarica za najmlajše, ki jo imenujemo bralni in igralni kotiček. V njej najdejo več vrst družabnih iger ter slikanic za otroke.

Dnevni prostor, ki povezuje obe spalnici zato ni pretirano velik, nudi pa dovolj dnevne svetlobe in prostora. Razpolaga z udobnim kavčem velikosti 150 x 200 cm z odličnim vzmetenjem in je zato primeren za udobno spanje 1- 2 dodatne osebe. V istem prostoru je kuhinja opremljena z vsemi potrebnimi gospodinjskimi aparati (steklokeramična plošča, električna pečica, hladilnik, prostostoječi zamrzovalnik, opekač kruha) in z gospodinjskimi pripomočki, krožniki, kozarci, jedilnim priborom, posodami in ponvami za pripravo jedi na način in po okusu, ki ga imajo vaši najdražji najraje ter za pripravo ob urah, ko vam najbolj ustreza.

V istem prostoru je jedilna miza (80 x 120 cm) pravokotne oblike z 4 – 6 sedeži, kjer se boste udobno namestili in pojedli zajtrk, kosilo ali večerjo. V dnevnem prostoru je na steno nameščen SAT-TV s kabelskim priključkom. Brezžični WI-FI deluje odlično po celotnem apartmaju.

Dnevni prostor in spalnici povezuje hodnik, s katerega je vhod v kopalnico. V njej najdete vso osnovno higiensko opremo, ki jo potrebujete (gel za prhanje, šampon za lase, tekoče milo, sušilec za lase, toaletni papir). V kopalnici je prha in wc in vedno dovolj brisač na uporabo. Kopalnico od glavnega vhoda loči hodnik, kjer je večja komoda, kjer lahko odložite vso svojo prtljago. Zaprta shramba za smuči s ključavnico ter skupna hramba koles je možna v podpritličju stavbe. Okoli apartmajske hiše so lastniška parkirna mesta, urejena in natančno označena za vsak apartma posebej.

APARTMAJI BLAŽIČ nudimo namestitev v dveh sodobno opremljenih družinskih apartmajih. Enosobni apartma APARTMA 2 – Naj poletna in zimska lokacija in dvosobni apartma APARTMA 3 – Naj izbira za družine sta primerna za bivanje 4-5 oseb, oba pritlične lege in enake velikosti 38 m2 ter enake opreme. Razlikujeta se le v razporeditvi prostorov.

Plačilni pogoji

Sprejemamo vplačila rezervacij na poslovni račun ali plačilo z bančnimi karticami. Pogoj za veljavnost rezervacije je vplačilo 30%- 50% vrednosti rezervacije v treh (3) dneh po potrditvi termina z naše strani. S plačilom se zavezujete, da ste prebrali in se strinjate s Splošnimi pogoji. Razliko zneska do končnega vplačila izvedete prav tako na poslovni račun vsaj 7 dni pred prihodom. Turistično takso poravnate v gotovini ob prihodu. Na dan odhoda vam izdamo račun v elektronski obliki na e-naslov.

Splošni pogoji

V apartmaju bivajo samo osebe, ki so bile navedene in potrjene ob rezervaciji. Neprijavljenim osebam bivanje v apartmaju ni dovoljeno. Najemnik apartmaja se zavezuje, da bo vse naprave  v apartmaju uporabljal skladno z navodili za varno uporabo in skrbel za opremo kot dober gospodar. V kolikor bo povzročil škodo na opremi in/ ali v prostoru ter/ ali poškodoval naprave iz namere ali malomarnosti, je škodo dolžan povrniti in poravnati v gotovini pred odhodom skladno z dogovorom z najemodajalcem.

Pogoji odpovedi

Vsa vplačila so pri nas varna. Za primere odpovedi zaradi višje sile (bolezen, poškodba, smrt v družini, nujne službene obveznosti,..) vsaj 14 dni pred prihodom ali odpovedi nad 30 dni brez nujnega razloga, akontacijo zadržimo, a vam omogočimo koriščenje vašega vplačila v alternativnih terminih v skladu z razpoložljivostjo v roku dveh (2) let. Za primere odpovedi od 0-14 dni pred prihodom, akontacijo zadržimo, a vam jo omogočimo koristiti v alternativnih terminih samo v primeru, če uspemo apartma v istem odpovedanem terminu oddati naprej.

Ostale izjeme in pogoje odpovedi dogovarjamo z vami.

Obvestilo ped prihodom

Najkasneje 3 dni pred prihodom vas kontaktiramo in po elektronski pošti, pošljemo vsa navodila vezana na prihod.

Obstaja možnost osebnega sprejema, če boste lahko prihod načrtovali v urah, ki velja v hišnih pravilih. V nasprotnem imate vedno možnost prevzema ključev v nabiralniku za ključe, ki je varno nameščen na zbirnem mestu, kjer je tudi vstop v skupne prostore za hrambo koles poleti in smuči pozimi. Ta se nahaja v podpritličju hiše, do katerega dostopate po zunanjem stopnišču na skrajno JV delu stavbe s strani vašega parkirnega mesta.

Poskrbeli bomo, da bo apartma zadovoljeval visoke standarde glede higiene in čistoče ter da bodo vsa stična mesta primerno razkužena, prostor pa svež in prezračen.

Dostop za goste

Dostop v apartma je možen z več strani.

Z glavne ceste, ki vodi v center zavijete pred Hotelom Larix / Ramada skrajno desno proti smučišču pozimi, pašnikom poleti.

Prvi vstop je možen skozi glavni vhod apartmajske hiše, ki se nahaja na severni strani hiše in je viden s ceste. Apartma se nahaja v pritličju takoj na vaši levi strani.

Drugi vhod, ki ga gostje najraje uporabljajo, se nahaja na južni strani hiše, do katerega se zapeljete okrog stavbe in do skrajnega  JV dela hiše, ki gleda proti hotelu Larix / Ramada. Tam je tudi rezervirano lastniško parkirno mesto za vaše vozilo – predzadnje od skrajnega roba parkirišča. Ta vhod omogoča neposreden dodaten vhod s parkirišča v apartma skozi steklena vrata, direktno v dnevni prostor. Tako lahko takoj ob prihodu neposredno iz vozila v apartma odložite vso prtljago. Na tem zunanjem delu apartmaja je za vas postavljeno zložljivo leseno vrtno pohištvo (miza, stoli, klop in senčnik), kjer boste na svežem zraku posedali ob jutrih in večerih.

Oprema v apartmaju

Za vaše udobno bivanje bo pri nas maksimalno poskrbljeno. Kuhinja je opremljena s posodo, priborom in ponvami za 6 oseb. Asortiman redno obnavljamo. Osnovni gospodinjski set (sladkor, sol, olje, kis, začimbe) je vedno na voljo. Dobite 2 kuhinjski krpi na uporabo. V spalnici bo vedno dovolj blazin in pokrival na voljo. Za uporabo ležišča na raztegljivem kavču ali za druge primere v apartma dodamo še 2 kompleta rezervne posteljnine. Otroška ležišča na pogradih so zaščitena s premičnimi lesenimi varovali, ki jih lahko poljubno uporabite tudi na drugih ležiščih (zakonska postelja). V dnevnem prostoru je v komodi, na kateri je velik LCD TV ekran, pripravljen igralni in bralni kotiček za najmlajše. V njem najdete več vrst družabnih iger in slikanic. V kopalnici najdete osnovni družinski set za nego telesa (tekoče milo za telo, šampon za lase, toaletni papir). Na uporabo dobite 1 veliko in 1 malo brisačo na osebo. Rezervne brisače so vedno na voljo v apartmaju. Želimo si, da bi pri nas imeli vse udobje in se počutili tako kot doma.

Posteljnina

Posteljnina

Brisače

Brisače

Milo, šampon in gel za tuširanje

Milo in šampon

Sušilnik za lase

Sušilnik za lase

Likalnik

Likalnik

Prva pomoč

Prva pomoč

Televizija

Televizija

Wi-Fi

WI FI

Posoda in pribor

Posoda in pribor

Hladilnik

Hladilnik

Pečica

Pečica

Mikrovalovna pečica

Mikrovalovna

Cenik
Hišni red

Nočni mir od 22.00 ure zvečer do 8.00 ure zjutraj

Check-In

Prihod

od 12:00 do 20:00

Check-Out

Odhod

od 08:00 do 10:00

Check-Out

Obutev

V apartmaju smo obuti v copatih.
Kajenje ni dovoljeno

Kajenje

Kajenje v prostorih ni dovoljeno.

Brez živali

Živali

Živali niso dovoljene.
Hrupne zabave

Hrupne zabave

Za ohranjanje prijetnega ambienta hrup ni dovoljen.