Najboljša poletna in zimska lokacija

Apartma 3

Italiano

Apartmaji blažič

Apartma 3

Apartma je lociran v pritličju Apartmajske hiše. Na izredni legi le 50 m od vznožja smučišča, poleti pa na odličnem izhodišču za pohodnike, kolesarje in ljubitelje vseh športov, se nahaja v letu 2008 zgrajena apartmajska hiša. Primerna za bivanje družin z otroki, mlade pare, starejše osebe, dostopna za vsakogar. V neposredni bližini Hotela Larix**** Ramada Resort Kranjska Gora, vodnega parka Aqua Larix ter Casino Larix. Od centra vasi (trgovine, banka, zdravstveni dom) oddaljen le 100m.

5 oseb

5 gostov

Dve spalnici

2 spalnici

Enojna postelja

Polna zasebnost

Kopalnica

1 kopalnica

BlazicAP3intro

38 m²

Apartma 3

Zakonska postelja

Francoska postelja

Spalnica 1: Ena postelja 160 x 190 cm

Dolgoročno

Pograd

Spalnica 2: Dve ležišči 90 x 190 cm

Raztegljiv kavč

Raztegljiv kavč

V dnevnem prostoru in dimenzij 150 x 200 cm.
Raztegljiv kavč

Dodatno ležišče

Možnost dodatnega raztegljivega ležišča.

Čiščenje

Poostreno čiščenje

Spoštovanje ukrepov in skrb za temeljito čiščenje.

Safe

Safe

Personal or no-contact key collection.
AP2 Blažič
Sušilnik za lase

Sušilnik za lase

Obešalnik za oblačila

Obešalnik

Likalnik

Likalnik

Milo, šampon in gel za tuširanje

Milo in šampon

Brisače

Brisače

Posteljnina

Posteljnina

Televizija

Televizija

Prva pomoč

Prva pomoč

Hladilnik

Hladilnik

Mikrovalovna pečica

Mikrovalovna

Posoda in pribor

Posoda in pribor

Pečica

Pećica

Predstavitev

Apartma je enosobni v pritličju, velikosti 38m2 in ima dodaten, neposreden izhod na parkirišče.

Leži na JZ strani stavbe v pritličju. Ima pogled na smučišče pozimi in pašnike poleti (50 m stran). Omogoča bivanje 4-5 oseb.

V spalnici so vsa 4 ležišča, zato ta ni pretirano velika. Opremljena je z veliko zakonsko posteljo velikosti 180 x 200 cm ter pogradom (2 ležišči) velikosti 90 x 190 cm, kjer zelo radi spijo otroci. V spalnici je vedno na razpolago dodatna posteljnina, če jo potrebujete.

Dnevni prostor je zato večji in nudi več dnevne svetlobe. Razpolaga z udobnim kavčem velikosti 195 x 150 cm z odličnim vzmetenjem in je zato primeren za udobno spanje 1-2 dodatne osebe. V istem prostoru je kuhinja opremljena z vsemi potrebnimi gospodinjskimi aparati (steklokeramična plošča, pečica, hladilnik, zamrzovalnik, opekač kruha), z gospodinjskimi pripomočki, krožniki, jedilnim priborom, posodami in ponvami za pripravo jedi na način in po okusu, ki ga imajo vaši najdražji najraje ter ob urah, ko vam najbolj ustreza.

V istem prostoru je velika jedilna miza (140 x 90 cm) ovalne oblike z 6 sedeži, kjer se boste udobno namestili in pojedli zajtrk, kosilo ali večerjo. V dnevnem prostoru je še velika komoda SAT-TV z ravnim zaslonom in s kabelskim priključkom. Ob tem pa usmerjevalnik za brezžični WI-FI, ki odlično deluje v celotnem apartmaju. Del komode je tudi omarica za najmlajše, ki jo imenujemo bralni in igralni kotiček, saj ima več vrst družabnih iger in knjig ter slikanic za otroke.

Dnevni prostor in spalnica sta povezana s kopalnico, v kateri je vsa osnovna higienska oprema, ki jo potrebujete (gel za prhanje, šampon za lase, tekoče milo, sušilec za lase, toaletni papir). V kopalnici je prha in wc in vedno dovolj brisač na uporabo. Kopalnico od glavnega vhoda loči hodnik, kjer je velika garderobna omara, kjer lahko odložite vso svojo prtljago. Shramba za smuči ter skupna hramba koles je možna v podpritličju stavbe. Okrog stavbe so lastniška parkirna mesta, urejena in natančno opredeljena za vsak apartma posebej.

Nudimo vam namestitev v sodobno opremljenih družinskih apartmajih, enosobni apartma APARTMENTS BLAŽIČ BEST LOCATION APP n. 2 in dvosobni apartma APARTMENTS BLAŽIČ FAMILY CHOICE APP n. 3, za bivanje 4-5 oseb, pritlična lega, oba apartmaja sta enake velikosti 38 m2 in opreme, razlika le v razporeditvi prostorov.

Dostop za goste

Dostop v apartma je možen z več strani.

Z glavne ceste, ki vodi v center zavijete pred Hotelom Larix / Ramada skrajno desno proti smučišču/ pašnikom poleti.

Prvi vstop je možen skozi glavni vhod apartmajske hiše, ki se nahaja na severni strani hiše in je viden s ceste. Apartma se nahaja v pritličju takoj na vaši desni strani.

Drugi vhod, ki ga gostje najraje uporabljajo, se nahaja na južni strani stavbe, do katerega se zapeljete okrog stavbe in parkirate na vogalnem JZ delu stavbe, ki gleda proti smučišču. Tam je tudi rezervirano lastniško parkirno mesto za vaše vozilo. Ta vhod omogoča neposreden vhod s parkirišča v apartma skozi steklena vrata direktno v dnevni prostor. Tako lahko takoj ob prihodu neposredno iz vozila v apartma odložite vso prtljago. Na tem zunanjem delu apartmaja je za vas postavljeno zložljivo leseno vrtno pohištvo (miza, stoli, klop in senčnik), kjer boste na svežem zraku posedali ob jutrih in večerih.

Druge informacije

Najkasneje 3 dni pred prihodom vas kontaktiramo in po elektronski pošti, pošljemo vsa navodila vezana na prihod.

Obstaja možnost osebnega sprejema, če boste lahko prihod načrtovali v urah, ki velja v hišnih pravilih. V nasprotnem imate vedno možnost prevzema ključev v nabiralniku za ključe, ki je varno nameščen na zbirnem mestu, kjer je tudi vstop v skupne prostore za hrambo koles poleti in smuči pozimi v kletnem delu stavbe, do katerega dostopate po zunanjem stopnišču ob vzhodnem delu stavbe s strani vašega parkirnega mesta.

Poskrbeli bomo, da bo apartma zadovoljeval visoke standarde glede higiene in čistoče ter da bodo vsa stična mesta primerno razkužena, prostor pa svež in prezračen.

Brezplačno parkiranje

Parking

Zasebni vhod

Zasebni vhod

Wi-Fi

Wi-Fi

Ogrevanje

Ogrevanje

Brez stopnic - pritličje

Pritličje

Zasebnost zagotovljena

Zasebnost

Cenik
House rules

Night schedule from 22.00 in the evening to 8.00 in the morning

Check-In

Check in

from 12:00 until 20:00

Check-Out

Check out

from 08:00 until 10:00

Check-Out

Boots & shoes

We are wearing slippers in the apartment.
Kajenje ni dovoljeno

Smoking

Smoking is not allowed on the premises.

Brez živali

Animals

Animals are not allowed.
Hrupne zabave

Noisy parties

Noise is not allowed to maintain a pleasant ambience.